کتابچه راهنمای دانشجویان جدید الورود

دوره كارشناسي مهندسي عمران

با سلام
دانشجوي گرامي
با اميد به فضل الهي و با نگاه به آينده‌اي روشن، ورود شما را به گروه مهندسي عمران دانشگاه اراک خير مقدم مي‌گوييم.
اكنون كه پس از تلاش بسيار و گذارندن مراحل دشوار آزمون سراسري‌ بعنوان يكي از شايسته‌ترين جوانان اين كشور جهت ادامه تحصيل در مراحل عالي وارد دنياي علم، تكنولوژي و فناوري شده ايد،‌ توفيق روزافزون شما را در مراحل مختلف علمي از خداوند بزرگ مسئلت داريم.
حال كه فرصت ادامه تحصيل براي شما فراهم آمده است، ‌با استعانت از خداوند متعال در جهت رشد و تعالي خويش، اين فرصت را مغتنم شمرده و خود را جهت پذيرش مسئوليتهاي بزرگ در عرصه زندگي فردي و اجتماعي آماده سازيد.

ارتقاء علمي از طريق تحصيل در مراكز آموزش عالي بدون عزم راسخ و جديت در وظايف محوله علي‌الخصوص از ابتداي دوره ميسر نمي‌باشد. تحصيل در دانشگاه را از بدو ورود جدي گرفته،‌ وظايف محوله را سرلوحه فعاليتهاي فردي خود قرار دهيد، چرا كه ترم اول پايه علمي ترمهاي بعد است و موفقيت در ترم هاي اول تأثير زيادي در ارتقاي روحي، رواني و اعتماد به نفس شما جهت ادامه تحصيل خواهد داشت.

جهت آشنایی بیشتر شما با قوانين و مقررات آموزشی، اساتيد و کارشناسان گروه، دروس دوره کارشناسی و ....

پيشنهاد می کنم که فایل پیوست را مطالعه فرمایید.

کتابچه راهنمای دانشجویان گروه مهندسی عمران