اطلاعیه ارزشیابی کیفیت آموزش دروس نیمسال 3961

با عنایت به اینکه شما دانشجویان گرامی به عنوان یکی از مهمترین منابع در ارزيابي كيفيت آموزشي دانشگاه هستید، از شما درخواست می‌گردد تا فرم ارزشیابی و نظرسنجی را در سامانه دانشگاه کامل نموده و یاری گر ما در تحقق این رسالت مهم باشید.
لازم به ذکر است:
- اظهار نظر شما در سایت دانشگاه بصورت محرمانه تلقی شده و به نحوی طبقه بندی خواهد شد که به هیچ وجه قابل شناسایی نباشد.
- با توجه به ضریب امنیتی این سیستم، هر فرد فقط یک بار می‌تواند برای هر درس ارزشیابی انجام دهد. بنابراین توصیه می‌گردد در هنگام اظهار نظر نهایت دقت به عمل آید.
- لینک سیستم ارزشیابی کیفیت آموزش در سامانه گلستان دانشگاه قرار دارد. لازم به ذکر است کد کاربری و رمز عبور مورد نیاز سیستم ارزشیابی، همان کد کاربری و رمز عبور سیستم آموزش است.
- دانشجویان عزیز دقت فرمایید در صورت عدم انجام به موقع ارزشیابی تمامی دروس، نمرات ثبت شده در سیستم آموزش دانشگاه توسط شما قابل رویت نخواهد بود.

تاریخ فعال بودن سیستم ارزشیابی   ۳۰/۰۹/۹۶    تا    ۰۷/۱۰/۹۶

دانشجویان گرامی دقت فرمایید فرمهای ارزشیابی دروس گروه معارف اسلامی و فرم نظرسنجی درباره مدیران محترم گروههای آموزشی به صورت جداگانه در سیستم طراحی شده است.

با تشکر از حسن همکاری شما دانشجویان عزیز، دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه آماده دریافت انتقادها و پیشنهادهاي شما، در جهت ارتقاي سطح کیفیت آموزش دانشگاه است. ضمناً می‌توانید نظرات و پیشنهادهاي ارزشمند خود را به نشاني o-evaluation_at_araku_dot_ac_dot_ir   ارسال نمايید.

با آرزوی موفقیت و بهروزی

دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه